Jdi na obsah Jdi na menu
 

Memoriál Jiřího Svrčiny 2019

11. 8. 2019

img-20190803-wa0000.jpgV sobotu 3. 8. 2019 jsme byli pozvání na 2. ročník turnaje pořádaného na počest Jirky Svrčiny, bývalého vynikajícího fotbalisty a malé – velké postavy Slavoje Petřvald.

Jelikož se hrálo na velkém hřišti 2x35 min., posílili jsme se o pár hráčů Botafoga a dva hráče ze Slavoje (dokonce za nás nastoupil pan předseda). V prvním zápase jsme narazili na Havířov Panthers a celkem v pohodě jsme je porazili 5:0. Holt s hokejkami jim to jde zjevně líp. Ve druhém zápase si „překvapivě“ hráči Veteráns Petřvald poradili se Slavojem Petřvald. O třetí místo se tedy utkali hráči Slavoje s Havířovskými Pantery, které jednoznačně porazili a obsadili tak třetí místo. Ve finále jsme se utkali s Veterány z Petřvaldu, které se nám podařilo porazit 8:3. Turnaj jsme tak vyhráli.

Pak už se předávaly ceny a slavilo se. A slavilo se hodně, až na krátkou chvíli kdy bylo prezentováno vzpomínkové video na „NEREZE“, při kterém z nejednoho oka ukápla slza dojetí. Celý krásný sobotní den zakončila triumfální cesta zpátky. V Jablunkově nám dokonce na náměstí postavili krásné pódium. Díky Jablo!!!

Závěrem bych chtěl poděkovat všem z Petřvaldu, v čele s Davidem Pavlitou, za perfektní organizaci a perfektní servis a Davidovi Friedlovi za poskytnutí mikrobusu na cestu. Sportu zdar a fotbalu zvlášť!

Za SSK Dolní Lomná Marian Martynek

Zpět na hlavní stránku

 

Náhledy fotografií ze složky Memoriál Jiřího Svrčiny 2019