Jdi na obsah Jdi na menu
 

9. Společenský večer SSK Dolní Lomná

17. 11. 2019

vecer-2019-252.jpgDne 15. listopadu 2019 jsme uspořádali devátý Společenský večer SSK Dolní Lomná. Jako každý rok tímto chceme naším manželkám a přítelkyním poděkovat za jejich celoroční pochopení pro naše aktivity, naším sponzorům a kamarádům za jejich podporu a v neposlední řadě paní starostce za celoroční spolupráci.

Během večera, který probíhal ve znamení výborné zábavy a tance, jsme si také zasoutěžili, a jak mi bylo řečeno, bylo to fajn oživení zábavy. Samozřejmě, jak to u těchto akcí bývá, vrcholem večera je losování cen v tombole. Ceny do tomboly kromě členů SSK věnoval náš kamarád a předseda klubu SK Slavoj Petřvald David Pavlita, Obecní úřad Dolní Lomná, Pila Kawulok, David Friedel, manželé Sikorovi, Gorzolkovi, Friedelovi, Byrtusovi, Martynkovi, Eva z Máneska, Hotel Pod Akáty, Stavebniny Návsí Fiksek, ředitelka České základní školy. Všem za ceny moc děkuji.

Zvláštní poděkování si zaslouží náš dvorní fotograf Láďa Pekárek za jeho fotografie z večera.

Závěrem Vám všem chci ještě jednou poděkovat za to, že jste přijali pozvání a přišli jste na náš Společenský večer. Věřím, že se za rok zase sejdeme minimálně ve stejném složení.

Martin Lasota, předseda spolku

Zpět na hlavní stránku

 

 

Náhledy fotografií ze složky 9. společenský večer SSKA Dolní Lomná