Jdi na obsah Jdi na menu
 

8.společenský večer SSK

3. 12. 2018

sv-2018-007.jpgPoslední pátek v měsíci listopadu patří v kalendáři  akci SSK již tradičně společenskému večeru a nejinak tomu bylo i letos. Místem konání byl i letos Hotel Pod Akáty.  Nevýhodou tohoto data je, že v tomto termínu již hodně firem pořádá vánoční večírky (vilijovky) a proto je na každém, kam půjde. U nás srdcařů je však volba jasná :-). Tolik na úvod.

Kolem sedmé hodiny se začali scházet první hosté, takže o půl osmé už jsem mohl všechny oficiálně přivítat. Letos nám kromě jiných chyběla i paní starostka, takže uvítání bylo kratší a stručnější. Těsně před osmou hodinou začaly servírky nosit na stoly večeři, která, jak už bývá zvykem, byla opravdu vynikající. Následující zábava se sice rozjížděla pomaleji než obvykle, ale o to větší obrátky nabrala. A tak se málem stalo, že jsme zapomněli na připravenou tombolu. Ale dočkali jsme se i tomboly, i když los skončil až hluboko po půlnoci. Pak už jsme pokračovali se zábavou až do pozdních nočních (nebo brzkých ranních) hodin.
Závěrem bych chtěl poděkovat všem zúčastněným za vytvoření fantastické atmosféry a všem sponzorům za finanční dary a ceny do tomboly, vážíme si jejich přízně a věříme, že tomu tak bude i nadále.

Za SSK Marian Martynek

Sponzoři: obec Dolní Lomná, Roman Martynek, Radim Gorzolka, fa Stavofix, JK Animals, Renáta Kultanová, Jan Sikora, restaurace Mánes, Hotel Pod Akáty, chata Skalka. A jestli jsem na někoho zapomněl, omlouvám se, je to má vina.

Zpět na hlavní stránku