Jdi na obsah Jdi na menu
 

Fotbalový turnaj o Pohár starostky 2018

1. 8. 2018

ps-2018-49.jpgV sobotu 28. července 2018 se v naší SSK Aréně uskutečnil už devátý ročník fotbalového turnaje o pohár starostky Dolní Lomné. Letošního turnaje se zúčastnil zatím největší počet družstev v historii a to osm. Kromě tradičních účastníků SSK, Pobřeží lihovin, Botafoga, Petřvaldu a Slavoje se turnaj rozšířil o mužstva Třineckého Relaxu, Fc Kostkov a Kroměřížského (i když jak jsme se později dozvěděli spíše celorepublikového) týmu Klíďo píďo.

Mužstva byla rozdělena do dvou skupin. Z těch už postupovaly jen první dva týmy, které se utkaly v semifinále. První semifinále opanoval tým Klíďo píďo, který porazil obhájce loňského zlata Botafogo 5:2. Ve druhém semifinále pak v bratrovražedném boji porazili hráči SSK tým Pobřeží lihovin po tvrdém boji 2:1. V boji o bronz vyhráli po penaltovém rozstřelu hráči Botafoga. Ve finále rozstříleli hráči Klíďo píďo  pořádající tým SSK vysoko 6:1. Poté předal p. Boháč, zástupce paní starostky, ceny a pohár a mohlo se slavit. Zábava pokračovala do pozdních večerních hodin. Myslím, že se akce opět povedla a doufám, že se příští rok, na už jubilejním desátém ročníku opět sejdeme.

Závěrem bych chtěl poděkovat o.ú. Dolní Lomná za hodnotné ceny, Evině z pohostinství Mánes za gulášek, Láďovi za krásné fotky, mé drahé polovičce Žanetě za vzornou obsluhu výčepního zařízení a taky všem ostatním co nějak přidali ruku k dílu. V neposlední řadě i všem hráčům za účast a sportovní nasazení.

Za SSK Marian Martynek

Zpět na hlavní stránku