Jdi na obsah Jdi na menu
 

Fotbal - Svobodní proti ženatým 2015

27. 6. 2015

svob-2015-082.jpgV pátek 26. 6. 2015 se uskutečnil již čtvrtý ročník přátelských utkání mezi ženatými a svobodnými resp. vdanými a svobodnými. Počasí nám přálo a tak jsme se sešli v poměrně hojném počtu. K prvnímu zápasu v 17:00 již tradičně nastoupili muži. Hrálo se 2x25 min.. Ženatí hnáni touhou srovnat celkové skóre zápasů na 2:2 se už od začátku zakousli do svého soupeře a brzy vedli už 5:0. Poločas skončil 9:4 a o zápasu bylo téměř rozhodnuto. Nakonec se zápas dohrával celkem v poklidu a zápas skončil dosavadním nejvyšším rozdílem 14:6 !!!

Poté k svému zápasu nastoupily naše drahé polovičky a svobodné slečny. Hrálo se klasicky 2x10 min. Bohužel, ani letos se naším vdaným ženám nepodařilo zvítězit a prohrály 3:0. Myslím ale, že zde výsledek nehraje tak velkou roli, jako odhodlání a hlavně dobrá vůle žen nechat se námi ukecat a hrát fotbal (u nich né zrovna oblíbený druh sportu).

Po fotbalu následovala menší pauza a stěhování k lomňanskému muzeu, kde bylo nachystáno občerstvení a kde v 19:30 začínala diskotéka. Ta se protáhla do pozdních nočních hodin (časných ranních), takže si myslím, že se akce povedla. Závěrem bych chtěl poděkovat hlavně Gabce, Stázině, Žanetě a Olinovi za velkou pomoc při zajištění občerstvení a všem ostatním za účast( hlavně naším drahým polovičkám) a doufám, že se i příští rok sejdeme aspoň ve stejném počtu.

Za SSK Marian Martynek

 

Náhledy fotografií ze složky Svobodní proti ženatým 2015