Jdi na obsah Jdi na menu
 

Dětský den 2011

4. 6. 2011

Dne 4.6.2011 jsme pořádali „Dětský sportovní den“. Pro děti bylo připraveno celkem šest disciplín: střelba ze vzduchovky, střelba míčem na branku, házení míčem na koš, hod do „mamlase“, šipky a střelba florbalovým míčkem. Děti, kterých přišlo 30, byly podle věku rozděleny do třech kategorii a to následovně:

Kategorie I Děti 1 až 7 let
Kategorie II Děti 8 až 11 let
Kategorie III Děti 12 až 15 let

Každé dítě obdrželo při vstupu kartičku, na které byly uvedeny připravené disciplíny, které děti mohly plnit v pořadí, v jakém se rozhodly a za které získávaly body. Dále každé dítě obdrželo poukázku na občerstvení, jídlo a sladkost. Plnění disciplín dětí prožívaly úměrně se ziskem bodů tzn. střídala se radost se zklamáním. Avšak největší ohlas podle reakci dětí mělo kolo štěstí. Křik dětí, vyvolávající své vybrané číslo na kartičce během točení kola štěstí, doslova skoro boj o kartičky s čísly během jejich rozdávání a radost při zastavení kola štěstí na jejich čísle byl zážitkem. Po rozdání všech cen v kole štěstí a sečtení bodů získaných při plnění disciplín jsme přistoupili k vyhlášení a rozdání cen třem nejlepším v jednotlivých kategoriích. Děti jako ceny kromě diplomu a sladkosti, obdržely tenisové rakety, badmintonové rakety, tenisové míčky, plišáky, pingpongové rakety atd.

Dovolte mi, abych jménem členů SSK Dolní Lomná poděkoval v první řadě dětem, které se dětského sportovního dne zúčastnily, dále všem sponzorům, díky kterým jsme mohli děti pohostit, bezplatně rozdávat ceny v kole štěstí a nakonec vítězům v jednotlivých kategoriích předat hodnotné ceny.

Akci sponzorovali:
Obecní úřad Dolní Lomná (zakoupeni cen vítězům)
manžele Mohylovi – restaurace Mánes (zajištění občerstvení a cen do kola štěstí)
p. Sikora - Pekárna Nowina (koupě sladkosti a džusů pro děti). Všem ještě jednou děkuji.

Chci se ještě zmínit o jedné vyhlášené kategorii, která měla označení „R“ . V této kategorii soutěžili rodiče. K plnění stejných disciplín, jaké byly připraveny pro děti, se odhodlalo pět odvážných maminek. Samozřejmě také maminky obdržely kartičky s jednotlivými disciplínami a samozřejmě taktéž proběhlo vyhlášení nejlepších třech.

Martin Lasota

nahoru

 

Náhledy fotografií ze složky Dětský den 2011