Jdi na obsah Jdi na menu
 

Badmintonový turnaj 2014

29. 3. 2014

1. badmintonový turnaj SSK
Dne 29. 3. 2014 se uskutečnil 1. badmintonový turnaj v historii SSK a dovolím si tvrdit i 1. badmintonový turnaj v naší obci Dolní Lomné. Turnaji předcházelo schválení členy SSK zakoupení badmintonového setu (sítka a sloupky), „nalajnovaní“ hřiště v tělocvičně České základní školy dle stanovených rozměrů no a v neposlední řadě si osvojit pravidla a vypilovat techniku. Po všech těchto krocích jsme se rozhodli uspořádat turnaj dvojic. Turnaje se celkem zúčastnilo 14 hráčů (7 dvojic). Hrálo se principem každý s každým a dle výrazu a nasazení hráčů si to všichni užili a dokonce někteří hráči po skončení turnaje již plánovali turnaj další.
Děkuji všem klukům, kteří si přišli zahrát, za jejich nasazení a sportovní zážitky. Dále chci poděkovat paní ředitelce naší České základní školy za její vstřícnost ohledně umožnění započetí hraní badmintonu v naší obci a panu Stefkovi Miroslavovi za jeho pomoc při lajnování hřiště a úpravu badmintonového setu. Děkuji.
Turnaj bez foto dokumentace by jako nebyl, čímž chci poděkovat za fotky Láďovi Pekárkovi a Vlastíkovi Kaniokovi, kterému chci navíc poděkovat za chutně připravené občerstvení v „Hospůdce Doma“.

Výsledky turnaje
1. místo: M. Stonavský - M. Szkandera
2. místo: L. Kresač - M. Martynek
3. místo: M. Lasota – D. Mikula
4. místo: M. Littner - Keke
5. místo: J. Zogata – O. Stefek
6. místo: V. Šnajdr – M. Stefek
7. místo: bratři J. a S. Sikorovi


za SSK Dolní Lomná o.s.
Lasota Martin

Nahoru
 

 

Náhledy fotografií ze složky Badmintonový turnaj 2014