Jdi na obsah Jdi na menu
 

Zhodnocení 1.společenského plesu pořádaného SSK Dolní Lomná

21. 1. 2019

 

Sportovně společenský klub v Dolní Lomné uspořádal dne 19. 01. 2019 v 19:00 hodin historicky první otevřený ples pro veřejnost.  Vzhledem k tomu, že den před tím byl v Lomné myslivecký ples a týden na to ples školní, které jsou zaběhlé a mají svou historii, měli jsme trošku obavy, že nenaplníme kapacitu z důvodu konkurence.  Obavy ale byly úplně zbytečné po lístcích se jen zaprášilo , takže jsme nemuseli ani tisknout plakáty. Nakonec dorazilo na ples 81 nadšenců a my jsme měli nakonec tzv. fuulhouse.

Zhruba v 19:45 hodin oficiálně zahájil ples náš konferenciér Tomáš, který nás všechny prováděl plesem. Následovala večeře, kdy musím zmínit, že byla výborná, takže děkujeme i tímto kuchyni.  Poprvé na plese v Lomné jsme měli i fotobuňku, kde si všichni hosté mohli pořídit foto, které dostali hned do ruky.  Osobně jsem viděl pár skvělých kousků, takže doufám, že byli i s tímto naší hosté spokojeni. Pak už začala volná zábava, kdy nás večerem hudebně prováděl DJ Mirek. Na plese si pro plesající vymyslel konferenciér Tomáš I nějaké soutěže, takže o zábavu bylo postaráno. 

Kolem půlnoci se začala losovat bohatá tombola, takže doufáme, že ti co vyhráli, byli spokojeni. Hlavní cenu, kterou daroval spolek SSK a to třídenní pobyt s polopenzí včetně wellness v Zakopaném si odnesl jeden ze členů SSK, tímto ještě jednou gratulujeme.

Následovala další novinka na místní poměry, kdy jsme dražili jeden ze sponzorských darů.  Jednalo se o dřevěné prkénko, na kterém byl vygravírován náš znak SSK, takže to pro mnohé z nás byla tak trochu srdeční záležitost.  Ze zákulisních informací jsem se dozvěděl, že i několik členů SSK včetně mě bylo rozhodnuto jít do dražby do hodnoty 1.000,-Kč. Nakonec, jakmile se dražba dostala nad tuto sumu, se stal z toho souboj pouze dvou gentlemanů, kdy vítězi bylo nakonec prkénko prodáno v hodnotě 1.800,-Kč. Tímto chceme poděkovat za štědrou podporu našeho klubu.

Dále už následovala ničím a nikým nerušená zábava do časných ranních hodin. Za spolek SSK chceme poděkovat hlavně všem sponzorům, kteří byli tak laskaví a darovali nám spoustu velice krásných cen do tomboly.  Dále pak děkujeme našim dvěma krásným hosteskám Táni a Zuzce, které byly v pekle a staraly se o všechny hosty jak o své děti. Samozřejmě musíme poděkovat všem členům SSK, kteří se jakkoli podíleli na přípravě tohoto plesu a Láďovi za perfektní fotoreportáž. Zvláště musíme poděkovat svým manželkám Lucce a Marcelce, které měly veliký podíl na výzdobě plesu.

Co dodat na závěr.  Doufáme, že jste se všichni dobře bavili a že vám také chutnala místní kuchyně. 

Za SSK Pavel Szczerba.

P. S. Kdo bude mít zájem o druhý ročník plesu, tak dne 18. 01. 2020 se bude konat opět tento ples v hotelu pod Akáty, takže si napište do kalendáře volno a buď Markovi, nebo mne Pavlovi se pak ozvěte, pokud budete mít zájem (hotel není nafukovací). 

Zpět na hlavní stránku

 

 

Náhledy fotografií ze složky 1.společenský ples SSK Dolní Lomná

Vaše vzkazy

Přidat vzkaz

Přehled vzkazů

Zatím nebyl vložen žádný komentář