Jdi na obsah Jdi na menu
 

6.společenský večer SSK Dolní Lomná

26. 11. 2016

sv-2016-16.jpgV pátek 25. listopadu 2016 se uskutečnil již 6. společenský večer SSK. Po přivítání a projevu naší paní starostky jsme ještě pogratulovali jednomu z naších zakládajících členů, Jardovi Čápovi, k jeho narozeninám. Poté se uskutečnilo hlasování a vyhlášení vítěze soutěže o nejlepší foto s vlajkou SSK. Zcela nečekaně zvítězil Pavel Szczerba, kterému k vítězství dopomohly jeho tři černé asistentky držící na fotografii naší vlajku .

Další oficialitou bylo vyhlášení SPORTOVCE SSK ROKU 2016 a předání žlutého trikotu. Vítězem se stal Milan Littner, který ve všech soutěžích a turnajích pořádaných SSK nasbíral nejvíc bodů a své nejbližší pronásledovatele nechal hluboko v polích poražených. Milane gratulace a respekt…

Poté proběhlo losování opět velmi bohaté tomboly, kde se snad každému podařilo něco vyhrát. Kolem jedenácté dorazil předseda SK Slavoj Petřvald David Pavlita a to už jsme byli opravdu skoro kompletní (že předsedo). Když se čas zlomil přes půlnoc, dočkala se svých narozenin také Evina z Mánesa. Evičko ještě jednou všechno nejlepší… Pak se už opravdu jen pilo a pařilo do skoro ranních hodin.

Závěrem bych chtěl poděkovat všem zúčastněným, sponzorům, obsluze a majitelce pohostinství Mánes, Vlastíkovi za krásné fotky a v ne poslední řadě taky panu muzikantovi Mirkovi, který nás provázel a bavil celým večerem.

Sponzoři: Obecní úřad Dolní Lomná, pohostinství Mánes, hospůdka Doma, stavebniny Fiksek, pila Kawulok, p. Szpyrc, manželé Friedlovi st., manželé Krywdovi, manželé Friedlovi ml., p. Mikula, manželé Martynkovi, p. Gorzolka, p. Střelecký, manželé Sikorovi, manželé Červenkovi, p. Littner, manželé Szczerbovi, p. D. Friedlovi, p. David Pavlita.

Za SSK Dolní Lomná Marian Martynek

Zpět na halvní stránku
 

 

Náhledy fotografií ze složky 6.společenský večer SSK Dolní Lomná