Jdi na obsah Jdi na menu
 

Dětská olympiáda 2022

4. 9. 2022

olympiada-2022-30.jpgDne 3. 9. 2022 jsme pro děti uspořádali „Dětskou Olympiádu “, které se zúčastnilo celkem 24 dětí.  Děti byly podle věku rozděleny do dvou kategorií (1-7 let a 8-12 let) a tyto kategorie byly rozděleny na holky a kluky. Jelikož ve třetí kategorii (12 a více let) byla jen jedna účastnice, jsme danou slečnu s jejím souhlasem přiřadili ke klukům z druhé kategorie. Nejenže si zde výtečně vedla, ale oživila svým nasazením celou tuto kategorii.

Děti soutěžily v pěti disciplínách: skok do dálky, hod do dálky, sprint, dřepy na čas a přespolní běh. Počasí nám letos velmi přálo, takže nám nic nestalo v cestě si olympiádu s dětmi užít. Opět každé dítě při příchodu obdrželo kartičku s názvy disciplín, do které jsme jim po každé disciplíně zapisovali dosažené výsledky a také tradičně nechyběla tatranka a džusík. Po splnění všech disciplín jsme dětem připravili malé občerstvení a chvíli, kdy jsme počítali body a vypisovali diplomy, jsme vyplnili soutěži maminek. Tento rok si sedm odvážných maminek zasoutěžilo, kromě přespolního běhu, ve stejných disciplínách jako děti.  Za podporování svých dětí dosáhly velmi krásných výsledků. Po této soutěži již nastalá chvíle vyhlášení výsledků dětí. 

Výsledky:

I. kategorie holky ( 1-7 let)

1. místo: Verča Cichoňová

2. místo: Zuzanka Jurkovičová

3. místo: Terezka Knolová

 

I. kategorie kluci ( 1-7 let)

1. místo: Šimon Lysek

2. místo: Filip Folta

3. místo: Honza Jurkovič

II. kategorie holky( 8-11 let)

1. místo: Nikol Sikorová

2. místo: Sabina Lorenzi

3. místo: Tereza Jalovičorová

II. kategorie kluci( 8-11 let)

1. místo: Vojta Kobiela

2. místo: Kuba Božovský

3. místo: Veronika Kobielová                            

V první řadě chci poděkovat všem dětem, které si přišly zasoutěžit. Chci samozřejmě také poděkovat rodičům, kteří s dětmi přišli a zvlášť poděkovat maminkám, které se nebály a šly si zasoutěžit. Dámy děkuji.

Závěrem chci poděkovat Obecnímu úřadu a všem, kteří se na zajištění podíleli.

Za SSK Dolní Lomná z.s.

Martin Lasota

zpět na hlavní stránku

 

Náhledy fotografií ze složky Dětská olympiáda 2022