Jdi na obsah Jdi na menu
 

Dětský den 2017

4. 6. 2017

detsky-den-2017-08.jpgDne 3. 6. 2017 jsme pro děti uspořádali „Dětský sportovní den“. Tento rok to byl již sedmý dětský sportovní den, na který přišel rekordní počet dětí celkem 38. Pro děti bylo připraveno celkem šest disciplín: střelba ze vzduchovky, střelba míčem na branku, házení míčem na koš, hod do „mamlase“, šipky a střelba florbalovým míčkem. Každé dítě při vstupu kromě tatranky a džusu obdrželo kartičku, na které byly uvedeny připravené disciplíny, které děti mohly plnit v pořadí, v jakém se rozhodly a za které získávaly body.

Samozřejmostí bylo zajištění občerstvení v podobě grilované klobásky a minerálky. Tento rok děti nebyly rozděleny do kategorii. Pro zachování sportovního ducha a rivality mezi dětmi jsme jim o tom neřekli. Překvapením na závěr pro děti bylo, když od nás všechny dostaly balíček s poděkováním za jejich sportovní výkony. Po občerstvení a rozdání všech cen dětem jsme roztočili kolo štěstí. Křik dětí během točení kola štěstí, skoro boj o kartičky s čísly během jejich rozdávání a radost při zastavení kola štěstí na jejich čísle byl zážitkem.

Dovolte mi, abych jménem členů SSK Dolní Lomná poděkoval v první řadě dětem, které se dětského sportovního dne zúčastnily a dále poděkoval všem sponzorům. Akci sponzorovali: Obecní úřad Dolní Lomná, Eva Sikorová – restaurace Mánes, Hospůdka Doma, Jenda Sikora ml. a David Friedl. Všem ještě jednou děkuji.

Martin Lasota

Zpět na hlavní stránku

 

Náhledy fotografií ze složky Dětský den 2017