Jdi na obsah Jdi na menu
 

Dětský den 2016

6. 6. 2016

_dsc8176.jpgDne 4.6.2016 jsme uspořádali již 6. Dětský sportovní den SSK Dolní Lomná. Pro děti bylo připraveno celkem šest disciplín: střelba ze vzduchovky, střelba míčem na branku, házení míčem na koš, hod do „mamlase“, šipky a střelba florbalovým míčkem. 

 

Děti, kterých přišlo 35, byly podle věku rozděleny do třech kategorii:

kategorie I: 1 – 6 let
kategorie II: 7 – 10 let
kategorie III: 11 – 15 let
 

Každé dítě obdrželo při vstupu, tatranku, džus a kartičku, na které byly uvedeny připravené disciplíny, které děti mohly plnit v pořadí, v jakém se rozhodly a za které získávaly body. Po splnění všech disciplín si děti pochutnaly na grilované klobásce a čepované kofole. Po vyhlášení výsledků se už děti moc těšily na kolo štěstí, které jako každý rok slaví vždy největší úspěch a na tzv. volnou zábavu což je vlastně to, že si na hřišti dělají skoro všechno co chtějí.
 
Výsledky:

I. kategorie:
1. místo:  Eliška Sikorová   
2. místo:  kubík Božovský  
3. místo:  Ivanka Sikorová  
 
II. kategorie:
1. místo:  Kryštof Friedl
2. místo:  Adam Motyka      
3. místo:  Dominik Sikora
 
III. kategorie:
1. místo:  Petr Štefek
2. místo:  Jakub Mikula       
3. místo:  Jakub Bocek
 
Dovolte mi, abych v první řadě poděkoval dětem, které se dětského sportovního dne zúčastnily a také chci poděkovat Vlastíkovi z  Hospůdky Doma a Evce z Máneska za darovaní občerstvení a sladkostí pro děti. Ještě jednou všem děkuji a  již se všichni těšíme na příští dětský den.

Martin Lasota

Zpět na hlavní stránku
 
 

 

Náhledy fotografií ze složky Dětský den 2016