Jdi na obsah Jdi na menu
 

Dětský den 2015

1. 6. 2015

V sobotu 30. 6. 2015 jsme uspořádali již pátý „Dětský sportovní den“. Pro děti bylo připraveno celkem šest disciplín: střelba ze vzduchovky, střelba míčem na branku, házení míčem na koš, hod do „mamlase“, šipky a střelba florbalovým míčkem.  Děti, kterých přišlo 35, byly podle věku rozděleny do třech kategorii a to následovně:

kategorie I: 1 – 7 let
kategorie II: 8 – 11 let
kategorie III: 12 – 15 let

 

detsky-den-2015-017.jpg

Každé dítě obdrželo při vstupu kartičku, na které byly uvedeny připravené disciplíny, které děti mohly plnit v pořadí, v jakém se rozhodly a za které získávaly body. Během celého dne děti měly zajištěné občerstvení a po zdolání všech disciplín dostaly chutnou klobásku od šéfa grilu pana Červenky. Po občerstvení jsme přistoupili k vyhlášení výsledků. Jak již bývá zvykem na našem dětském dnu, žádné dítě nesmí odejít bez nějaké ceny. Takže po vyhlášení vítězů v jednotlivých kategoriích si zbylé děti šly k naším členům pro různé ceny. Poté na řadu přišlo kolo štěstí, které opět podle reakcí dětí u nich mělo velký ohlas I tento rok nezklamaly maminky, které přišly se svými dětmi a mezi sebou si zasoutěžily ve stejných disciplínách jako děti.

 

I.kategorie - 0 až 6 let
1.místo Anička Szotkovská
2.místo Sára Trzaskalíková
3.místo Vojta Staš
 
II.kategorie - dívky 7 až 11 let
1.místo Vendula Szczotková
2.místo Tereza Martynková
3.místo Karolína Červenková
 
II.kategorie - chlapci 7 až 11 let
1.místo Vojtěch Szkandera
2.místo Kuba Mikula
3.místo David Klus
 
III.kategorie – 12 a více let
1.místo Šimon Szkandera
2.místo Jakub Friedl
3.místo Petr Stefek

Všem dětem chci poděkovat za to, že přišly si zasoutěžit. Maminkám za jejich sportovního ducha no a Jardovi a Milanovi za perfektní zajištění dne. Hodnotné ceny a kolo štěstí pro děti sponzorovali Hospůdka Doma, p. Milan Friedel.

Za SSK Martin Lasota

 

 

Náhledy fotografií ze složky Dětský den 2015