Jdi na obsah Jdi na menu
 

Dětský den 2012

2. 6. 2012

Dne 2.6.2012 jsme pořádali „Dětský sportovní den“. Pro děti bylo připraveno celkem šest disciplín: střelba míčem na branku, házení míčem na koš, střelba ze vzduchovky,hod do „mamlase“, šipky a střelba florbalovým míčkem. Celkem přišlo 33 dětí. Byly podle věku rozděleny do třech kategorii a to následovně:

Kategorie I 1 – 7 let celkem 8 dětí
Kategorie II 8 - 11 let celkem 15 dětí
Kategorie III 12 - 15 let celkem 10 dětí
Kategorie R rodiče celkem 4 maminky

Tak jak minulý rok každé dítě obdrželo při vstupu kartičku, na které byly uvedeny připravené disciplíny, které děti mohly plnit v pořadí, v jakém se rozhodly a za které získávaly body. Dále každé dítě obdrželo džus, lízátko a poukázku na občerstvení (párek a minerálka). Plnění disciplín dětí prožívaly úměrně se ziskem bodů. Opět největší ohlas mělo kolo štěstí, kde se děti, co se křiku týká, doslova vyřádily. Po rozdání všech cen v kole štěstí a sečtení bodů získaných při plnění disciplín jsme přistoupili k vyhlášení a rozdání cen třem nejlepším v jednotlivých kategoriích. Děti jako ceny kromě diplomu a sladkosti, obdržely hodnotné ceny.

Dovolte mi, abych jménem členů SSK Dolní Lomná poděkoval v první řadě dětem, které se dětského sportovního dne zúčastnily, dále všem sponzorům, díky kterým jsme mohli děti pohostit, bezplatně rozdávat ceny v kole štěstí a nakonec vítězům v jednotlivých kategoriích předat hodnotné ceny.

Akci sponzorovali:
Obecní úřad Dolní Lomná,
Manželé Mohylovi – restaurace Mánes.

Všem ještě jednou děkuji.

Pořadí v jednotlivých kategoriích:

I.kategorie - 1 až 7 let
1.místo Kateřina Červenková
2.místo Ellen Mikulová
3.místo Karolína Červenková
II.kategorie - 8 až 11 let
1.místo Jakub Mikula
2.místo Vojta Gorzolka
3.místo Vojta Szkandera
III.kategorie - 12 až 15 let
1.místo Robin Balažovič
2.místo Lukáš Bocek
3.místo Radek Sikora
Kategorie R - rodiče
1.místo Mirka Bocková
2.místo Dagmar Sikorová
3.místo Lenka Mikulová

Nahoru

 

Náhledy fotografií ze složky Dětský den 2012